Toppslätskivling

Kan LSD och magiska svampar bota psykiatriska tillstånd?

Forskningen på psykedeliska droger har återigen tagit fart.

Nya studier tyder på att de kan hjälpa vid bland annat depressioner och posttraumatiskt stressyndrom, PTSD.

Läs mer hos forskning.se.

Kommentarer   
MK
#4 MK 2019-10-05 11:48
Citerar Admin1:
När sajten var ny fanns en kille som prövat det mesta i drogväg. Det vi absolut inte skulle testa var svampar sa han.
jag har också "provat" massor. lyckades hålla mig borta från lsd och heroin iaf.

droger ska man passa sig för.

det lär vara trollkonster! och det lär stå om i den heliga bibeln "pharmakia"!

just det, glömde nämna att vid en av mina första svamptrippar så hade jag en syn som om det vore ett tre dimensionellt pussel som lades framför mig. försökte komma tillbaka till det efteråt men det dröjde många år innan jag hittade citatet från Jesus som jag länkade till tidigare.
Admin1
#3 Admin1 2019-10-04 19:15
När sajten var ny fanns en kille som prövat det mesta i drogväg. Det vi absolut inte skulle testa var svampar sa han.
MK
#2 MK 2019-10-04 19:12
men jag kan ju tillägga att jag , tror det var min andra "svamptripp" eller så, så hörde jag en röst bakom mig som sade mitt namn, och då lade jag av att röka cannabis, fimpade direkt och det dröjde många år innan jag rökte igen, vilket jag inte heller rekommenderar. jag är mer eller mindre hyffsat säker på att onda andar kan få sina vägar genom att folk drogar sig. möjligen krävs det nån annan dörr som är öppen också, men jag vill inte påstå mig vara expert om den demoniska dimensionen.

Jesus Kristus genom en samtida profet:

The Lord continued, "Yes, the Matrix is the Father, the puzzle piece is the soul. When that plug or series of plugs is set properly into the Father, then the soul lights up with a Divine power and anointing. The enemy knows all about this, and his job is to prevent you from reaching your destination. You can feel that, can't you?"

search.
stillsmallvoicetriage.
org/message.php?id=703&langCode=en-US
MK
#1 MK 2019-10-04 19:11
jag "svampade" friskt i början på 2000-talet.
hann nog äta flera kg "magiska svampar" innan jag lade av med det helt, och jag kan nog sammanfatta det bäst genom att säga "det var slöseri på tid". men då jag vet med säkerhet att jag lär ha försummat vänner och inte minst familj så är det verkligen inget jag skulle rekommendera till en person.

nån av de första gångerna jag fick i mig "magiska svampar", så hade jag nån slags syn/vakendröm om ett pussel som lades, och flera gånger efter så vet jag att jag försökt komma tillbaka till vad det var , men någon förklaring kom aldrig, åtminstone inte genom att droga!

jag led av en mycket allvarlig vanföreställning, vet att jag hade inbillat mig att psyk-droger/medicin är vägen att finna Gud, men så lär det knappast vara och det varnas ju tydligt mot sånt i den heliga bibeln dessutom.

Du har inte rätt att posta kommentarer