Depersonalisation, här delas vi oss. Hur lider du?

Mer
13 år 4 månader sedan #356272 av NormaJean
Nu hände det, igen. Jag försöker vara en en 'bra', 'normal' människa så fort jag får chansen, sen... ja, sen kommer den (inte bara den) och tar ifrån en allt vad man har jobbat för. Kommer det någonsin att ta slut?? I sådana fall slutar JAG.

Hur man förklarar är ju en annan femma. vadå förklara..? Allt ifrån att man inte orkar. "Ok, självmord". Man äter inte. "Anorexia". Depresssion... Lunginflammation? Va fan, man vill bara bli märkt "sopppåse" så att man äntligen kan göra någon nyta, vilken ära, alltså äntligen vågar någon röra mig med sina lortiga händer.

Jag ligger förnärvarande inne på psyk ( jag är ej så sjuk men läkare ni vet... ), men kommer att komma hem (permis) tills på jul. Och hur ser jag fram emot det? Jag vill ju hem men sedan kommer alla dessa känslor fram, jag försöker tillockmed 'banta' på något sätt för att ändra min uppfattning av mig själv, jag är absolut inte tjock, kanske underviktig som många säger...jaja...Zz. Det jag ser i spegeln är det jag mest föraktar, varför vet jag inte.. ska man inte känna igen sin egen spegelbild? Men varför känns det så fel... Vet inte hur jag ska förklara eftersom jag är så 'okunnig' inom ämnet, men jag hoppas att vi kan diskutera lite mer för nu verkar det som de stänger här på sjukhusbibiloteket så hej för mig. :)
Mer
13 år 4 månader sedan #356273 av Traxerity
vet inte ett skvatt om mej själv... allt jag vet är mitt namn och mitt föddelsedatum... vet inte rästen... har 3 diagnoser som jag inte fattar ett skit av...
skiter i att ta medicin för att det förvärrar bara tillståndet och jag gillar att tänka mordtankar om kommunen för att jag vill bara sätta kniven i dom jävlarna... <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> :lol:
Mer
13 år 4 månader sedan #356274 av Geta
Vad bra att sjukhusbiblioteket har datorer som patienterna kan
använda, Norma Jean. :D
Mer
13 år 4 månader sedan #356277 av kvinnan
I Södertälje har de inte datorer, fick dit min egen laptop men det var ett helvete att få använda den...

Om det du lider av är annorexi så tror jag att du är lite på väg nu mot att bli lite friskare..(läskigt va?) när du börjar tvivla på hur du ser ut...

Jag tvivlar på vem jag är när jag ser mig i spegeln och tycker inte om mig alls då...Tror det är väldigt vanligt
Mer
13 år 4 månader sedan #356460 av Admin1
Tråkigt att du var inlagd, men skönt att du blir utskriven till helgen nu. Det är nog ganska många som har haft depersonalisation här. Så här står det i Wikipedia:

Depersonalisation är en känsla av overklighet, och en osäkerhet på sin identitet. Den drabbade individen känner vanligtvis inte igen sin spegelbild och beklagar ofta över att livet känns som ett skådespel/en film, saker och ting känns overkliga, eller suddiga.

sv.wikipedia.org/wiki/Depersonalisation