Självklart lite med margarin på mackor!

Mer
11 år 3 månader sedan #553343 av notwoodstock
Ett bra tips, som min mamma gav mig för länge sedan:
Att aldrig ha mer än ett väldigt tunt lager margarin på mackor.

Nuförtiden så brer jag bara på ena skivan, när jag gör en dubbelmacka.

Jag vet dock inte hur mycket margarin som kroppen behöver.

/notwoodstock
Mer
11 år 3 månader sedan #553345 av Geta
Har slutat med smör/margarin på smörgåsarna för flera år sedan fast det är jättegott.
Mer
11 år 3 månader sedan #553346 av notwoodstock
Jag tror att kroppen behöver lite fett för att smälta brödet.

Men man kan ju ha enbart ost.

/notwoodstock
Mer
11 år 3 månader sedan #553499 av Fantasio
Jag har heller inget smör på mackorna. Det började när jag flyttade hemifrån, det blev bara gammalt.
Mer
11 år 3 månader sedan #553514 av spasy
Använder inte margarin eller smör på mackan
Mer
11 år 3 månader sedan #553541 av Nissegossen
Äkta smör både i matlagning och på mackor! :tummenupp

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum