EVIL 14 SEPTEMBER!

Mer
5 år 3 månader sedan - 5 år 3 månader sedan #1123725 av Lelle
Denna dag är likvärdig med ondska. Oh holy shit jag kan fortfarande inte glömma när panikångestattacken pågick och jag rispade upp handleden i baksätet i bilen. Vi var påväg till akuten.

Det började med att jag gick ut på våran trädgård hemma, väl stod jag inte längre ut, 1 månad gått runt i psykos, utmattningen blev påtaglig och panikångestattacken bröt ut och jag blev övertygad om att jag var djävulen!!!. Jag går till kontoret och försöker lugna ner mig genom att skriva på papperslappar att jag inte är djävulen. Jag går till köket och tar en rejäl överdos av medicin. Sedan går jag ner till pannrummet och knyter en internetsladd i taket som jag hänger över. Och stackars pappa! Han kom just hem från sitt jobb, och såg mig när jag hängde över sladden och höll på att kväva mig själv. Undra vad han tänkte ? Vad han tänkte ? Han fick en chock och jag fick avbryta genast. Men jag hade ju tagit överdosen och panikångestattacken fortgick. Mamma kommer hem från sitt jobb, pappa kunde inte ta tag i situationen efter chocken. Oh lord jag svär att han fortfarande inte kommit över detta! i bilen tar jag en penna och rispar upp handleden men ådrorna höll, jag lyckades inte rispa upp ådrorna - snacka om att jag hade tur att ådrorna höll-annars hade det blivit blodbad. framme till akuten får jag nacklåsningar och kramper, jag ligger på en sjukhussäng, de ber mig resa mig upp för dricka kol, men det var för sent , det hade redan tagits upp. Jag blev rejält angelägen om att jag måste skära halsen av mig men pga överdosen så somnar jag. JAG KAN SÄGA ATT DET VAR DET SOM RÄDDADE MIG! att jag somna för i och med det försvann panikångestattacken. Men när jag vaknar på kvällen har jag vanföreställningar om personalen och jag orkar inte höra dem , jag håller först för öronen- men senare ber jag om öronproppar och jag hör dem inte längre. Mamma hade åkt hem från akuten och jag får sova över där.

14 september är den ondaste dagen jag varit med om.,. Den dagen är ond! Kunde varit min sista !

efter händelsen sjukskrev sig mamma.

Jag vill hämnas pga den här händelsen !

kan tillägga att året var 2016.....

Den dagen var så hemskt. Från akuten skickades jag till avdelning för få medicin och komma ut från psykosen. Under en permission då jag fick komma hem tog jag en lergigan, jag somnade bums efter ett tag, när jag vaknade låg jag och drog mig i sängen länge, var trög - Jag var så fin men skulle genomlevt helvetet!
Last edit: 5 år 3 månader sedan by Admin1.
Mer
5 år 3 månader sedan #1123821 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet EVIL 14 SEPTEMBER!
Lät hemskt detta. Vem vill du hämnas på?