Min sjuksköterska ljög för min skull?

Mer
4 år 8 månader sedan #1178263 av Loni
Och hon ljög för att skydda mej och det var allvarligt om vad hon ljög. Vi andra bakom hennes rygg har kallat henne för fitta och en jävla kärring. Jag får av alla sån stöd i mitt liv från hela mottagningen. Förutom en person. Vi kallar honom the freak. Han är barnslig men är intellektuell. Så det är rätt vrickat. Intellektuella brukar väl inte vara naiva? Det är väl det sista dom är
Mer
4 år 8 månader sedan #1178331 av MsTibbs
Jag tror inte någon behövt ljuga för min del.
Mer
4 år 8 månader sedan #1178334 av Geta
En läkare sparkade mig på benet under bordet för att jag skulle hålla tyst, när vi hade möte med kuratorn från Företagshälsovården. Hon var inte alls på min sida.
Mer
4 år 8 månader sedan #1178363 av Amandara
Min sjuksköterska för inte vidare det jag säger till läkaren, om han inte tycker det passar. Han tar sig friheter. Han tar sig oxå rättigheten att nyttja mig som fysioterapeut. Men han är iallafall inte terapeut för mig, han tycker inte om att navelskåda har han sagt.
Mer
4 år 8 månader sedan - 4 år 8 månader sedan #1178383 av Nissegossen

Geta skrev: En läkare sparkade mig på benet under bordet för att jag skulle hålla tyst, när vi hade möte med kuratorn från Företagshälsovården. Hon var inte alls på min sida.

Som en kusin sade låt mig få brevet det är några ömma smalben jag vill sparka på..

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Last edit: 4 år 8 månader sedan by Admin1.
Mer
4 år 8 månader sedan #1178390 av Geta
Det var i välmening som läkaren sparkade mig på smalbenen. Jag förstod inte mitt bästa när jag pratade vid mötet. Kuratorn hade inget intresse av att hjälpa mig. Läkaren försökte hjälpa mig så gott han kunde.