Jag höll på att kollapsa igår...

Mer
7 år 3 veckor sedan #920083 av Richard
Jag tänkte jag skulle göra en film-blogg, eftersom jag gillar film (länk finns i min uppdaterade signatur), igår. Började med att skapa en ny blogg på blogspot.se, den tycker jag är bra. Helt gratis o utan irriterande reklam. Så har jag ju redan ett konto där, för min första blogg. Så började jag vid 14-tiden, med att försöka designa den o blogspot är lite krångligt tycker jag. Men den är hyfsad nu. Så hittade jag ett tillägg, lista. Tänkte att jag listar mina filmer i bokstavsordning, o jag har rätt många, över 1300 st. Jag behövde inte skriva alla för hand, för jag har de i ett Excel-dokument redan. Försökte om man kunde importera listan, eller klistra in alla på en gång, men hittade inte något sånt. Så jag satt i flera timmar, Ctrl + C ---> Ctrl + V för varje film... Samt arbetade med designen, så var jag klar runt 01 på natten.

Jag hade inte ätit någonting, men satt o drack kaffe hela tiden, det blev många koppar! Började få ont i ryggen, men gjorde lite ryggövningar så det knakade i ryggkotorna. Sen vid 01-tiden lagade jag ganska mycket mat o åt det ganska snabbt, var jättehungrig. Efter maten blev jag yr o det kändes som om jag skulle svimma. Mitt hjärta slog jättesnabbt, så jag tog en Inderal 40 mg. Var livrädd för att få en hjärtattack! Tog mina kvällsmediciner också som är ganska lugnande o la mig på soffan. Somnade runt 03-tiden.

Är det någon risk för nått när man gör på detta dumma sätt?
Mer
7 år 3 veckor sedan #920087 av björk
Richard så länge du är inomhus behöver
Du inte bekymra Dig. Jag märker när jag gör.
Ärenden 1/eller flera stycken då kan ekvationen bli svår.
Stall tips,
Mer
7 år 2 veckor sedan #920462 av Admin1
Det var väl stress kombinerad med en stor måltid. Har aldrig råkat ut för liknande. Har du haft hjärtbesvär tidigare?
Mer
7 år 2 veckor sedan #920539 av Richard
Jag har för det mesta lite högt blodtryck o hög puls, troligen p.g.a. min Venlafaxin, som jag har 375 mg o har haft den dosen i 3-4 år. Men i FASS står det att den dosen max får användas i 2 veckor, just p.g.a. förhöjt blodtryck. Men har aldrig fått behandling får det. Inderalen är inte utskrivna till mig... En gång vid ett s.k. "rop på hjälp-försök", åt jag upp alla mina Venlafaxin, som inte var depot då. Var i.a.f. flera gram. Men jag kom inte med ambulans o hade 300/210 i blodtryck o serotonergt syndrom. Då fick jag bl.a. nitroglycerin under tungan. Då var mitt EKG helt åt helvete.

Samt, också för länge sen, hade jag ett missbruk av både benzo o opioider. Lades in på psyk o slutade tvärt med drogerna. De tog ett EKG o psykiatern sa att jag hade ett hjärtfel. Men jag var arg o sa att det beror på abstinens! Till sist tittade en specialist i invärtesmedicin på EKG'et o konstaterade att jag hade rätt, o inget hjärtfel!
Mer
7 år 2 veckor sedan #920806 av Admin1
Har du frågat sjukvårdupplysningen om detta?