Börjar bli trött på byte av läkare m.m.!!!

Mer
15 år 4 månader sedan #163210 av sannes world
Hej på alla!!Jag börjar bli väldigt trött på dessa byten av läkare som vi haft här.Min förra läkare hade jag i 5mån.Men fast jag inte mådde så bra hade hon inte tid att träffa mig.Utan allt fick gå genom min psykolog.Inget fel i det för hon är helt underbar.Men jag tycker ändå läkaren ska ha tid för en ochså.Nu visar det sig att det ska bli en ny omstruktuering igen.Jag blir av med både min läkare,psykolog och kontaktperson.Det känns väldigt trist.Man kännersig väldigt ensam.Har haft min psykolog i 2år,nu ska hon bli chef och inte ha några patienter.Jag hatar uppbrott.Orkar inte berätta om och om igen samma sak.Är rädd att detta ska tynga ner mig nu.Känner mig lite "nojig".Hur känner ni andra inför när saker förändras?Jag kan lätt bli sjuk då.Har fått börja ta mer ångestdämpande och antideppresiva tabl. förutom neuroleptikan.Men man blir så trög.Hatar att vara det. Vill alltid vara igång.Vänligen hör av er.Det hjälper alltid!Jag har ju fixat jobb i januari ochså så det är extra viktigt att komma på fötterna igen!!!Mvh Sanne .?
Mer
15 år 4 månader sedan #163233 av Judalon
Omstruktureringar ja.
Hade åtta läkare innan jag fick min nuvarande. Den fick jag för att jag vägrade byta en gång till men den läkaren hade egentligen inte hand om bipolära patienter.
Gör ju knappast så att man mår bättre.

Tillägg
Och lycka till med jobbet :)
Mer
15 år 4 månader sedan #163238 av MsTibbs
Hur vet man vad ens läkare är specialiserad på? flera av de jag träffat finns inte ens på doktorsguiden... 8O
Mer
15 år 4 månader sedan #163240 av Judalon
Du kan mejla och fråga doktorsguiden, eller säga att jag har haft den här och den här läkaren. Min läkare fördes in i registret på så vis.
Mer
15 år 4 månader sedan #163341 av Admin1
Jag har bytt läkare 5-6 gånger och det har inte varit några problem. Det är nog så att de flesta läkare är likvärdiga och har man passerat de första 5 åren av sin sjukdom, så spelar nog inte ett byte så stor roll. Jag tycker dock att de första fem åren är det viktigt att ha en bra läkare och då kan kontinuitet vara viktigt.