Psykiatrin tog bort "min" diagnos och nu är jag medicinfri

Mer
11 år 3 månader sedan #554259 av Geta
Har du ökat ditt IQ med tre poäng sedan sist?
Mer
11 år 3 månader sedan #554271 av Nissegossen
Övning ger färdighet

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
11 år 3 månader sedan #554275 av Utomjordingen
Psykiatrin sa till mig att jag aldrig kan bli psykisk frisk för jag har aldrig varit frisk enligt dom. Och enligt dom så kan jag då inte veta vad som är frisk eller sjuk. De har även sagt att dom skulle ha tagit mig redan när jag var fem år efter riggade trafikolyckan som jag var med om år 1976. Eftersom då hade det inte behövt gå så långt med mig som det har/hade gjort. Men psykiatrin tog mig istället när jag var 18 år gammal men då vart det försent.
Mer
11 år 3 månader sedan #554276 av zoegas
välkommen tillbaks Niklas.

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mer
11 år 3 månader sedan #554278 av Utomjordingen
Men jag är/var bra på att spela frisk i verkliga livet. <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: --> Fast inte våren 1990 (var 18 år då) när jag blev tvångsinlagd.
Bilagor:
Mer
11 år 3 månader sedan #554297 av Utomjordingen
Ok, du är som jag som är kristen men skillnaden mellan Dig (Helan, för du är säkert en god kristen jämfört med mig) och mig är den att jag har hämndtankar och hämndbegär idag, vilket du inte har. Ok, ja… det brukar nog vara så att kriminella har mer tendens att kalla ”oss” galna än vad vanliga Svenssons gör. Sen har jag gått miste om flera miljoner kronor för att jag inte kunde arbeta kvar på stadsbiblioteket här i staden på grund av neuroleptika som jag var tvungen (tvångsmedicinering) att ta under hela 90-talet för att neuroleptikan gjorde mig kroniskt trött. Jag känner mig riktigt ond idag helt enkelt men som inte än så länge gör onda handlingar i verkliga livet.
Bilagor: