Nu har jag haft min tredje psykos

Mer
16 år 9 månader sedan #80574 av Jonna7
Känner att jag måste tala om för folk på detta forum att jag insjuknat i min tredje psykos och då på en resa till utlandet i mitten av maj. Jag kunde inte göra något där, ingen hjälp utan var i psykos och min sambo fattade inte riktigt hur illa det var för mig.

Jag har dött flera gånger under psykosen och tyckt att jag varit levande död och haft liklukt. Fick ligga inne på avdelning i tre veckor. Jag insjuknade fastän jag stod på en låg dos seroquel, väldigt låg. Nu har jag fått lithium som komplement och går på en jättehög dos seroquel och börjar nu äntligen vända åt rätt håll i mitten av förra veckan. Jag har även haft konspirationsteorier och förföljelsemani samt hört röster och trott att jag varit med i en 24-timmars trumanshow. Har haft känselfel så jag inte känt att jag måste gå på toa. Dessutom har jag haft och har väldiga sömnproblem.

Det känns skönt att jag äntligen får slippa rösten/erna och manin om att vara med i en trumanshow och samtidigt vara styrd av media. Allt handlade om mig men inte nu längre.

Jag ser nu en ljusning och hoppas att framtiden med litium ska vara trevlig och psykosfri.

Önskar alla en trevlig sommar!
Mer
16 år 9 månader sedan #80598 av Khai Chau
Hej Jonna

Tråkigt att du ska behöva få ytterligare ett återfall...det viktigaste med den sortens sjukdomar, tror jag, är att förebygga/motverka just sk återfall, alltså innan man börjar på att bygga upp något nytt.

den erfarenheten har jag också fått lära mig!
Mer
16 år 9 månader sedan #80604 av tanne
jag önskar dig verkligen lycka till nu jonna!
stå på dig och hoppas du mår bättre nu.jag har också haft det som du.d.v.s liklukt och sådant.

många kramar till dig. :cry: oki ett smile för dig :lol:
Mer
16 år 9 månader sedan #80635 av Admin1
Tråkigt att du fick ett återfall, men det händer även om man sköter sin medicinering perfekt. Statitiskt inträffar ett återfall vartannat år, men med en effektiv behandling kan det inträffa vart 5:e år eller ännu mer sällan. Om du har manier, så kanske du har schizoaffektiv sjukdom eller bipolär? Har de sagt något om det?
Mer
16 år 9 månader sedan #80656 av Isa-Alise
Trist att du blev sjuk igen... men bra att du känner dig bättre nu...

Jag hade också symtom då jag hade en låg dos Seroquel... det gick över först när jag fick byta medicin... bra att det funkade för dig med en doshöjning...
  • Spoky
  • Besökare
  • Besökare
16 år 9 månader sedan #81230 av Spoky
Svar från Spoky i ämnet Nu har jag haft min tredje psykos
jag har på den senast tiden också börjat tro att jag dör :cry:
när ja sitter brevid någon känns de som den sticker en kniv i mig,de är så verkligt o obehagligt så ja får panik . har aldrig kännt så innan.. äter medecin och den hjälper lite men inte fullt ut,kan vara att ja slarvade mycket för bara nån vecka sen,tänker inte göra de mer.. vill inte dö,skriv gärna till mig på min mail om du behöver prata av dig..ni som vet hur de känns att vara levande död =/ vi kanske kan hjälpa o stötta varandra till ett bättre tryggare liv??!!!!!
min mail adress är <!-- e --><a href="mailto:JOBBSANNDRA@HOTMAIL.COM]JOBBSANNDRA@HOTMAIL.COM[/url]<!-- e --> <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->