Lite uppdatering...

Mer
11 år 1 månad sedan #570806 av dalo
... sedan sist. Ojoj, jag inser att det var längesedan jag var här. Planerar att vara aktiv här då saker och ting har hänt i mitt liv. Jag har ofta tänkt på "er", de återkommande personerna som skrev/skriver här under tiden som har gått. Nu har jag matbröd i ugnen som jag ska passa, men jag ska försöka sammanfatta det viktigaste som har hänt i mitt liv, för dom som är intresserade.

* Fått aspergerdiagnos.
* Jobbat på tre ytterligare arbetsplatser av och till.
* Studerat färdigt och tagit examen.

Under vintern 2008/2009 drabbades jag av en urinvägsinfektion som sedan vart en njurbäckeninflammation som i sin tur resulterade i njurinsufficiens och var tvungen att lägga om mitt liv totalt gällande medicin, kost och, tja, allt man stoppar i sig som lever och njurar ska ta hand om. I och med detta kom också en nattlig inkontinens och jag måste alltså sova med en nattblöja. Jag har ingen schizofreni, men jag hör röster ibland, återkommande --genom åren. Det verkar gå i perioder. Jag inledde i våras en relation med en person på den då nya arbetsplatsen, en person som var väldigt trasig på många sätt. Sommaren har varit vidrig, och kulmen vart H's självmord i oktober. Inte helt otippat, är det H jag ibland &quot;pratar&quot; med <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->
Mer
11 år 1 månad sedan #570812 av Geta
Svar från Geta i ämnet Lite uppdatering...
Hej dalo!

Visst hade du andra diagnoser när du var mer aktiv på Viska?
Tråkigt att höra att du även har fått en somatisk sjukdom.
Urinvägsinfektion har varit aktuellt här senaste veckan. Det
är tydligen inget att leka med.
Mer
11 år 1 månad sedan #570813 av Bitte
Svar från Bitte i ämnet Lite uppdatering...
:kram :kram
Mer
11 år 1 månad sedan #570818 av dalo
Svar från dalo i ämnet Lite uppdatering...
Geta,

Hmm... nu skrev jag ett inlägg som tydligen bara försvann, skumt. Jag tryckte på &quot;Besvara&quot; men provar denna gång med &quot;Citera&quot; då, skriver om.

Jodå, det är intressant det där, men nej. Jag hade ingen diagnos då faktiskt, men naturligtvis var jag, som många här säkert märkte också en väldigt ensam (vilket jag är fortfarande förvisso) men framförallt trasig människa. Vilsen kanske man ska skriva.

När det gäller uvin så var det i sig varken mer eller mindre plågsam än vad sådana infektioner brukar vara, även om det såklart sved och var allmänt obehagligt. Grejjen denna gång var att jag på grund av slarv &quot;lät&quot; den bli en njurbäckeninflammation, med efterföljande problem kan man säga.

Pinsamt, delvis också, jag borde veta bättre. Man behöver inte pluggat medicin för att förstå att kroppen sällan läker en infektion själv, allra minst en uvi. Nåväl.

Jag får såklart mina skydd gratis men det har ju en inte allt för rolig psykologisk effekt såsom skam etc. Det här med nätterna... <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->

Och jag saknar H väldigt väldigt mycket.
Mer
11 år 1 månad sedan #570819 av dalo
Svar från dalo i ämnet Lite uppdatering...

Bitte skrev: :kram :kram


Awww... *tack*

:kram
Mer
11 år 1 månad sedan #570824 av Tikki
Svar från Tikki i ämnet Lite uppdatering...
Hej Dalo!
Dig kommer jag ihåg. Välkommen tillbaka. :hjärta
Beklagar sorgen. Måste va jättejobbigt. :kram

Jag har fått ny huvuddiagnos; Atypisk autism.
Den är väldigt lik Aspergers, i regel.