Sex och Evig Ungdom

Mer
18 år 1 vecka sedan #39212 av Graatass
Ingen av oss vill dö och alla vill bevara sin ungdom och hälsa. Det är inte lätt att bli gammal. Det är inte lätt att inse och förstå att det jag kunde göra igår, orkar jag inte längre göra idag. Och i morgon kanske jag inte ens kan göra sådant som jag kan göra idag.
Så vi människor försöker på många olika sätt bekräfta åtminstone för oss själva att vi fortfarande är unga, attraktiva och värda att älska.
Detta vet förstås de som arbetar med massmedia och marknadsföring. Men de är inte alltid medvetna om vad de verkligen sprider för budskap.
Den man eller kvinna som sitter vid redigeringsbordet vet vad som säljer, "evig ungdom" och "for ever young", men drivs av samma önskan om att bevara sin ungdom eller åtminstone ge sken av att inte bli gammal och orkeslös.
Men eftersom vi är levande varelser, så kommer vi alla, var och en, möta åldrandet och upptäcka att den uppmärksamhet som var given igår inte längre finns idag. Och att unga människor idag trodde på samma Eviga Ungdom som vi själva trodde på när vi var i deras ålder...
Mer
18 år 1 vecka sedan #39216 av killergirl
Svar från killergirl i ämnet Sex och Evig Ungdom
8O Så sant så sant
Mer
18 år 1 vecka sedan #39230 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Sex och Evig Ungdom
<!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 vecka sedan #39250 av
Svar från i ämnet Sex och Evig Ungdom
jag känner ingen som helst ovilja ller motstånd mot åldrande och bli gammal. däremot tycker jag att dom flesta männisor jag ser i media och hör prata överallt är totalt förstockade i huvet. men motstånd eller obehag inför åldrande? nej. men vad jag kan minnas kände jag det i ett år eller nåt nät jag var 27... typ. nu är jag 32.

jag funderar ibland på vad det är folk känner och tänker. är det rädsla?

svenskar har mycket att lära av andra människor som inte tänker och lever som förruttnade svenskar.
Mer
18 år 1 vecka sedan #39258 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Sex och Evig Ungdom
Jag känner mig som en pojke trots att jag Farfar kunde vara! :lol:

Jag är inte rädd för att bli gammal!

Alla som inte på något sätt har blivit handikappade på något sätt, antingen kroppsligen eller andligen har inte levt färdigt, enlig mitt förmenande och har därför inte levt färdigt! <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
  • Inget!
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 vecka sedan #39269 av Inget!
Svar från Inget! i ämnet Beträffande rädslan att åldras!
Hej Graatass!
Dina argument låter som om det kommer från en bitter reklammakare från Bergh&amp;Beckmans reklam skola som nått 50-års åldern. Vad vill du ha sagt? Du uttalar dig som en som är fullt i den man tror "normala" världen, fullt styrd av media som du precis nämner. Din ålder kan du inte påverka, däremot din egen syn av hur gammal du är kan du göra något åt! Det är så klart att i det kommersiella, media-kåta samhället är man körd, men i det RIKTIGA LIVET så lever människor gott trots sin höga ålder och dess krämpor. Fråga min mormor, hon är 93!!!!!!!!!!!!!
Och hon njuter av livet! Slå det du!

Livet är värt att leva! :D