Sanningen för hela världen, predikning av Jesus Kristus

Mer
15 år 1 månad sedan #188813 av Vargen
Hej. Jag vill förmedla vad jag har gått igenom, å går igenom. Jag föddes i världen med Jesus' predikningar från min farmor, jag gillade inte det jag hörde. I mitt liv var jag alltid svag, jag ljög ofta som barn. Men sen vid senare ålder drabbades jag av schizofreni, det var lindrigt till en början. Jag började under schizofrenin när jag var svag i anden allt mera tro på Jesus' ord,men förstod inte Guds ord bibeln. Jag kallade mig syndare å hatade mig själv, allt mer blev jag ett monster, började häda folk å pratade smuts med mycket hat. Som på vägen i den här banan mådde jag sämre å sämre, upp å ner gick det. Men kärlek å hat. Men som jag kan minnas har jag aldrig varit en andeätare, eller dricker utav människors andar, eller tar deras glädjen eller skatter. Jag var alltså ingen trollkarl, eller s.k. psykare. Efter för inte så länge sedan har jag fattat mycket av Guds ord, bibeln, å sanningen jag fick var fin. Å i Johannes uppenbarelse bok som är till för helgonen, Guds barn, hittade jag att jag var på tester, å jag hade vunnit seger, jag hade visat mig vara fast den ovärdiga jag är, så tog Jesus mig till sig,å han är med mig. Jag mådde toppen, kände mig som Guds ängel, Guds Ord, å jag talade med visshet från Guds Ord,den heliga anden, å jag är inte frestad in i synd, inte sexuellt, nu är jag sexlös, å jag ser mycket klarare, Ja, jag tvättade mina ögon med salva, å klädde mig i vitt, men nu har folket tagit ifrån mig mitt bröd som jag hade från Gud, jepp, ta det ifrån mig, men ni ska veta mitt sanningens Ord, alla ni som är små å svaga,men ändå saknar tro, ni är dömda redan, men Jesus kom för att skona folket, han har valt att förlåta dem deras odräglerier, dock, det finns de som läser detta idag, å de kommer att få er att hata mig, men det är Han, Ja Du, du som är dömd gamle domare, fördärvets man, Satan. Okej jag är klar, hoppas ni förstår att jag ville dela med mig av mitt Ord.
Mer
15 år 1 månad sedan #188815 av Geta
Hej Vargen!
Vad roligt att du är här igen. :D
Mer
15 år 1 månad sedan #188816 av Isa-Alise
Skönt för dig att bli trygg i din tro...
  • Issa Jesus.
  • Besökare
  • Besökare
15 år 1 månad sedan #189143 av Issa Jesus.
vandra med Herren.. och byt namn till fåret, ett Jesu får^^
ty du talar om Gud och Helig Ande, må så ske!

vargen är jägaren, fåret tillhör de fredliga..
Mer
15 år 1 månad sedan #189181 av spasy
Hej Vargen.

Skönt att du funnit frid.

Jag är en förtappad själ och förmodligen på väg in i mörkret.

Finns inget större hopp, kommer att bli bannad.
Är alldeles för svag i anden.
En dålig människa.
Mer
15 år 1 månad sedan #189183 av Nissegossen
spasy,

Köttet är svagt. Anden är villig! Just den svage är det som Jesus, lyfter upp! utav egen kraft förmår vi intet! Sätt dig ned och ta ett snack med den högste, så varde det dig givet.

Vem är då inte den sämsta människan på jorden, utom en själv? Så känner den, som inser att han inte själv kan hjälpa sig själv genom att lyfta sig själv i håret! <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum