Ny motion från Miljöpartiet!

Mer
6 år 3 månader sedan - 4 år 2 månader sedan #1017998 av Richard
I en ny motion från miljöpartiets Isabella Lövin föreslår hon att alla kärnvapen-innehavare ska betala en särskild skatt till henne när de spränger ett kärnvapen. Detta för att det radioaktiva plutonium o annan smuts som fördärvar miljön sprids ut.

Bonusskatt för s.k. koboltbomber (en typ av bomber som smutsar ner extra mycket med radioaktivt kobolt).

I samma motion, har grön ungdoms språkrör Hanna Lidström som klagar på att det är för dyrt att åka tåg och väljer att istället ta flyget. I en intervju skyller det gröna språkröret sina flygvanor på ”ett stort ekonomiskt system som mäktiga och rika män bestämmer över”.

Hanna Lidström skrev: Med ”systemets” fel menar jag inte patriarkatet utan tokbillig olja, skattebefriat flyg och söndersponsrade flygplatser. Här misstolkade nog Studio ett mig.

Källa: Samhällsnytt

Hur som helst, har hon skrivit under på de utsläpp som kärnvapenraketerna skitar ner, alltså bara utsläppen på själva vapenbärarna, ska beskattas extra mycket, eftersom de innehåller helt andra drivmedel än t.ex. flygplan.

Men en intern konflikt har blossat upp i partiet då Pernilla Hagberg, Miljöpartiets gruppledare i Vingåker menar att det är CIA som regelbundet släpper ut tungmetaller, virus och kemikalier över Sverige - för att kontrollera vädret. Hon säger att många av de kondensstrimmor eller avgasspår man ser på himlen från flygplan är just sådana här kontrollerade utsläpp.

Källa: Hur sund är egentligen en Miljöpartist?

Hon har motsatt sig att raketerna överhuvudtaget ska få användas, utan att ha inspekterats av en miljöinspektör, innan de får användas för att utplåna städer.

Hela Miljöpartiet tillsammans med F! är dock överens, om att hela Domedagen är PATRIARKATETS fel, och att män ska betala en särskild domedags-skatt!


Last edit: 4 år 2 månader sedan by Admin1.
Mer
6 år 3 månader sedan #1018018 av memphis
ovanligt bra bild på Trump där. Han brukar ju se ut som en sugfisk på alla bilder.
Mer
6 år 3 månader sedan #1018026 av Encingnerius
:tummenupp.
Mer
6 år 3 månader sedan #1018058 av Nissegossen
Farsan sade att det räckte med 6 st kobolt bomber för att förgifta atmosfären med kobolt bomber, farsan var påläst. samt att allt liv skulle bli dött på jorden.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
6 år 3 månader sedan - 4 år 2 månader sedan #1018154 av Richard
Last edit: 4 år 2 månader sedan by Admin1.
Mer
6 år 2 månader sedan - 4 år 2 månader sedan #1025217 av Richard
Har man en gång uppfunnit kärnvapen, så går de inte att ta bort. Ingen innehavare kommer att montera ner sina kärnvapen. Särskilt inte USA o Ryssland. Att ha kärnvapen är en enorm makt, kanske den största som finns!


Last edit: 4 år 2 månader sedan by Admin1.