Boendestöd?!?

Mer
4 år 8 månader sedan - 4 år 8 månader sedan #1176093 av Kattis35
Boendestöd?!? skapades av Kattis35
Hej har nog insett att jag har en hel del negativa symtom. Som t.e.x igångsättningsvårigheter. Blir fort utmattad efter många intryck o då blir jag så orkeslös så jag orkar inte med hemmet. Svårt att orka gå o handla i perioder. Det är så här att nu har jag en mor som kommer ofta och hälsar på och hjälper mig då spontant med saker. Mycket tacksam men jag får så dåligt samvete över detta. Jag kanske ändå borde få hjälp med boende stöd men jag vill ju egentligen klara.mig själv så mycket som det går.
Last edit: 4 år 8 månader sedan by Admin1. Orsak: Ihopskrivning
Mer
4 år 8 månader sedan #1176094 av MsTibbs
Svar från MsTibbs i ämnet Boende stöd?!?
Jag har boendestöd specialiserade på Asperger. Har haft sedan 2007. Länge. De är superbra! Psykiatrin här har också Bostöd, men jag hade ju mina redan för AS. Kan verkligen rekommendera skulle vara kaos i lägenheten utan!
Mer
4 år 8 månader sedan #1176117 av krokus
Svar från krokus i ämnet Boende stöd?!?
Tidigare hade jag boendestöd, vissa boendestöjdare var riktigt duktiga och trevliga! Tyvärr blev dessa sjukskrivna, och sedan bytte de jobb.

Jag tröttnade på att boendestöjdarna byttes ut och sade därför upp insatsen. Enligt min erfarenhet måste personkemin stämma, och då kan det bli hur bra som helst.
Mer
4 år 8 månader sedan #1176137 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Boendestöd?!?
Det är 20 % som har boendestöd. Man får boendestöd om man ringer kommunens biståndshandläggare för boendestöd. Om du vill klara dig själv bättre bör du nog börja jogga regelbundet. Sedan Abilify kan kanske vara bättre än andra antipsykotika på att aktivera en. Kanske också Latuda som är aktiverande.