Här kommer ett middagstips m beskrivn.
2 pers tillagntid 25 min
2 frysta portsbitar sej eller torsk
1dl riven ost
1 dl lättcremefraiche
1 tsk chilipulver
2 nävar tacochips
1 Ta fram fisken så d hinner tina lite
2Sätt igång ugnen på225
3Blanda cremefraiche med ost och ilipulver
4Lägg tacochipsen i en plastpåse.Banka på d med en kastrull eller ngt annat hårttills de går i tusen smulor.Det kan va svårt att sluta när man kommer loss men d ska inte bli chipsmjöl
utan stora smulor.Behärska dig!
5Dela fiskblocken i tre delar.Använd en stadig tandad brödkniv så kan du såga igenomAkta fingrarna :rolleyes:
6Lägg firren på ett ugnsäkert fat.Bred på cremefraicheoosten.Strö över "tacochipssmulet" o tryck ner d lite.
7Baka i ugnen i 15 min.Låt ugnen stå på till efterrätten
8Gör sallads undertidenSkala morötter riv på grövsta järnet.Ta bort fula blad på vitkålen o skär rest i strimlor.
9Gör dressing av cremefraichen o solrosfröna.Smaka av m salt o peppar.Servera salladen till fisken.
10.EfterrättLägg konservpäron på ugns fat.Mintchoklad ovanpå typAfterEight.
11 skjuss in i värmen ta ut n chokladen smält.Ca 10 min
Förresten salladens ingridienser:
1 stor morot
liten klyfta vitkål
1 dl lättcremefraiche
0,5dl salta solrosfrön
salt
peppar
Smaklig måltid!!!!!!!!!!!