längesedaninläghärpåviskamen är tillbaka var med i början

Mer
17 år 8 månader sedan #48078 av hj
Hej känner nu att jag söker mig tillbaka hit.
Har varit inlagd flera gånger i vanlig ordning,borta på behandlingshem dom fick mig att sluta äta mina mediciner,förstår endast vid andras reaktioner att jag börjar bli sjuk igen,jag har isolerat mig totalt nu,mina boendestödjare ringer nästan varjedag,har tillochmed svårt att ducha och raka mig vattnet gör nästan ont,men jag måste,vill sågärna klara mig utan medicin och vara som alla andra,känner panik varenda kväll när jag ska gå lägga mig,kan inte sova varenda ljud är konstig och skräckinjagande vad ska jag ta mig till snälla är det nån som vet(kan inte dricka mig full varje kväll för att sova)
Mer
17 år 8 månader sedan #48079 av Isa-Alise
Kul att du är tillbaka, hj... synd att du behövt vara inlagd flera gånger... det är nog svårt att klara sig utan mediciner... de flesta som slutar blir sjuka igen... hoppas att du får må bra men blir det för jobbigt så prata med din läkare om att börja med medicinen igen...
Mer
17 år 8 månader sedan #48089 av hj
jo det är svårt att klara sig utan medicinerna,tror att jag ska se till att få träffa min läkare snart innan det blir dags för LPT eller nått :rolleyes:
Mer
17 år 8 månader sedan #48109 av Admin1
Välkommen tillbaka, hj!

Det var länge sedan du postade här. Jag har för mig att du tidigare berättade att du fått diagnosen schizotyp och att du då behövde viss hjälp hemma. Tråkigt att höra att du mår sämre. Jag skulle nog rekommendera att du kontaktade din läkare, så ni kan komma fram till en lösning så att dina problem mildras. Kanske måste du börja med läkemedlen igen. Försök att undvika alkohol, eftersom det kan förvärra psykotiska symptom. Hoppas att du mår bättre snart!
Mer
17 år 8 månader sedan #48154 av hj
Tackar!
Jo jag tog mig i kragen igår oich såg till att få träffa en läkare,så nu står jag på zyprexa,tills jag möter min ordinarie doktor.
Diagnosen stämmer roligt att du kom ihåg,ska försöka skriva här så ofta jag kan,tror att det är viktigt med ett bra forum <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->
Mer
17 år 8 månader sedan #48180 av Admin1
Bra att du fått medicin igen och kanske att du känner dig redan lite bättre? Hoppas det i alla fall. Väldigt bra att du tänker att skriva här i forumet. Lycka till med besöket hos din ordinarie läkare.