Orolig!

Mer
18 år 3 månader sedan #32795 av Saari
Orolig! skapades av Saari
Jag äter 40mg Fluoxetin per dag och har gjort det i tre veckor. Tidigare gick jag på 20mg och fann en balans i alkoholintaget, lärde mig hur mycket jag kunde dricka. Men igår drack jag för första gången sedan jag höjt dosen och det blev alldeles för mycket! När jag kom hem på natten så kände jag mig riktigt risig, allt bara snurrade runt och mitt hjärta slog fort och häftigt. Personen jag varit med hade spytt senare på natten, men det gjorde inte jag. Somnade tillslut vid sex men vaknade vid tio och kunde inte somna. Drack vattenglas efter vattenglas och har gjort det hela dagen. Jag har tagit min medicin idag också. Sov en och en halv timma på eftermiddagen och åt mitt första mål mat vid sju. Tidigare under dagen har jag bara ätit ett par frukter, en munk och ett par kex.

Jag måste erkänna att jag är en hypokondriker. När jag inte vill dö så är jag extremt rädd för att dö. Därför övertolkar jag gärna kroppens signaler, kanske gör jag det nu också? Är så rädd för att mitt hjärta ska sluta slå för att den fått jobba så hårt så länge. Har ont i bröstkorgen, beror förmodligen på ångest. Men jag kan inte sluta oroa mig över ifall min kropp kommer orka detta... Jag kan inte förklara hur sliten jag känner mig.

Min fråga till er är om detta är farligt på något sätt? Har ni någon erfarenhet att dela med er av?
Mer
18 år 3 månader sedan #32798 av Sofie
Svar från Sofie i ämnet Orolig!
Uppfattade inte riktigt hur mycket alkohol du fått i dig.

Min senaste erfarenhet av för mycket alkohol ( 4 glas vin) är att det inte är något jag vill ta för vana att dricka mer än högst ett glas. Medicinen förstärker effekten av alkoholen. Om man är i ett obalanserat läge känslomässigt förstärks detta också när man dricker.

Men du gjorde ju rätt i att dricka mycket vatten. Hoppas nu du får sova ut i natt istället. Aptiten kommer också tillbaka imorgon om du får sova.

*kram*

/Sofie
Mer
18 år 3 månader sedan #32816 av Saari
Svar från Saari i ämnet Orolig!
Haha, idag kan jag bara skratta åt detta. Inte nog med att jag har biverkningar som illamående och problem med magen som biverkningar, så var jag bakis och hade bakfylleångest. Idag mår jag mycket bättre och tror inte längre att jag ska dö. Jag har lärt mig min läxa! Hahaha :)
Mer
18 år 3 månader sedan #32820 av alien
Svar från alien i ämnet Orolig!
idag är det min tur att vara bakis! :D

blev 5 öl, två cider och minst 4 kaffeshots. detta bara på förfesten - min 1:a "herrmiddag". sedan ytterligare 2 öl till inne på stället. började snurra efter ett tag och jag fick illamåendekänslor. lyckades ta mig hem iaf. men vart tvungen att kräkas hemma. att man aldrig lär sig. får se när jag tänker dricka igen. sitter här med tung- i- huvudet- känslor, röd under ögonen-prickar, depp och ångest. lyckades dock sova hyfsat inatt, vaknade till vid sex-tiden, men somnade sedan om. ska göra som du Saari och dricka mkt vatten. imorgon kanske jag också skrattar åt det hela <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->