Sundhetstecken?

Mer
18 år 3 månader sedan #31927 av leva
Sundhetstecken? skapades av leva
Tittade på röstningen om besökarnas psykiska hälsa och blev lite förvånad över att 60 % som besöker viska är friska( det rimmade). :lol:
Mer
18 år 3 månader sedan #31928 av Fredrik
Svar från Fredrik i ämnet Sundhetstecken?
Hej, jag är frisk anhörig och läser Viska och annan information varje dag för att försöka förstå hur jag kan hjälpa så bra som möjligt. Min anhörig däremot som drabbats av psyk. sjukdom är inte intresserad att läsa Viska eller annan info om sjukdomen.
Mer
18 år 3 månader sedan #31929 av leva
Svar från leva i ämnet Sundhetstecken?
Så bra att du hittat hit. Hjälper det dig att förstå?
Mer
18 år 3 månader sedan #31936 av Fredrik
Svar från Fredrik i ämnet Sundhetstecken?
Ja, Viska är till stor hjälp att förstå, eftersom den samlade erfarenheten och gemensamma kompetensen är stor. Många "personårs" erfarenheter! Är man anhörig till någon utan sjukdomsinsikt, så måste man kunna läsa mellan raderna också för att förstå. Det kräver kunskap och erfarenhet.
Mer
18 år 3 månader sedan #31955 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Sundhetstecken?
Jag tror att du misstog dig på undersökningen. leva. Det var bara 23 % som var helt friska, men det var 60 personer, som hade svarat så. De flesta besökarna på sajten har faktiskt någon form av psykisk ohälsa verkar det som. Igår startades en ny undersökning om hur många gånger man slutat med antipsykotika på egen hand. Glöm inte att deltaga i denna intressanta undersökning.
Mer
18 år 3 månader sedan #31968 av leva
Svar från leva i ämnet Sundhetstecken?
Jodå. då har jag läst fel <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->