Varför vill politiker ha psykiatri?

Mer
5 år 9 månader sedan #1078103 av Carmen Al Kebab
Varför vill politiker ha psykiatri? Är det inte bättre att apotekarna får fixa fram ett medel som tar bort schizofrenin helt? Bland annat.

Vad tjänar ett samhälle på att låsa in folk som är obekväma?

Att ärva schizofreni är inte genetiskt. Det får man av sociala faktorer som låg inkomst.... ALDRIG att man får schizofreni av att bo i en villa.
Mer
5 år 9 månader sedan #1078118 av Admin1
Psykiatrin tar hand om oss för att vi skall slippa häkte eller fängelse, som gör oss sjukare. Det är mest missbrukare som får tvångsvård och rättspsyk för de kan bli farliga. En del missbrukare gillar tvångsvård för de får ingen frivillig vård för att de missbrukar. Tvångsvård är enda chansen till vård för dem. Många missbrukare dör av missbruket så det är inte bra.
Mer
5 år 9 månader sedan #1078125 av Geta
Det är våra föräldrar som vill ha psykiatri liksom övriga samhället.
Mer
5 år 9 månader sedan #1078128 av Admin1
Det är väl bara scientologerna som inte vill ha psykiatri. Politiker vill nog ha mer istället för mindre psykiatri. Psykiska problemen vill man minska.
Mer
5 år 9 månader sedan #1078134 av memphis
tror inte alls det finns något samband mellan socioekonomisk status och schizofreni.Jag har hört motsatsen att det är ett jämnt fördelat över hela befolkningen.
Mer
5 år 9 månader sedan #1078135 av Geta
Det tror inte jag heller att schizofreni beror på materiell fattigdom. Men schizofrena kan bli fattiga, då de inte kan försörja sig själva.