Gå över gatan

Mer
15 år 7 månader sedan #149614 av maktlös
Som vanligt tittade jag åt båda hållen sedan gick jag över. Problemet var att det var röd gubbe och på andra sidan stod det två poliser och pratade med varandra. Jag såg dem inte förens jag kommit hälften.

Jag fick en sådan satans utskällning så att jag fick en klump i halsen.
Nu sitter jag här hemma och skäms.
Mer
15 år 7 månader sedan #149616 av mopa
Svar från mopa i ämnet Gå över gatan
Aj då. Vilken otur, att poliserna såg dig.
Mer
15 år 7 månader sedan #149618 av Moonlight
Svar från Moonlight i ämnet Gå över gatan
Jo, de brukar vara lite hårda ibland. Men sånt händer hela tiden. Jag blev utskälld för att köra moppe utan hjälm, det var skämmigt, speciellt då de hade polisbil med sig. <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: --> Och så stod man där med en härlig rusningstrafik bredvid sig.
  • Besökare
  • Besökare
15 år 7 månader sedan #149620 av
Svar från i ämnet Gå över gatan
Jag har gått över gatan vid röd gubbe flera gånger då polisen har sett mig. Begriper inte varför de skulle bry sig. De har aldrig gett sig på mig i a f.
Mer
15 år 7 månader sedan #149627 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Gå över gatan
Du utmanade ödet och kunde vara glad över att du bara fick en utskällning, men jag själv går över på rödgubbe om det inte är några bilar, men var glad ändå för att du kunde åkt på saftiga böter också!

Men, se upp för poliser på andra sidan av gatan, men du var inte skärpt där och det kunde inneburit att du råkat i olycka! Så, varför utmana ödet?

<!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
15 år 7 månader sedan #149678 av Moonlight
Svar från Moonlight i ämnet Gå över gatan
Jag brukar gå när det står röd gubbe, men endast om jag är helt säker att inga bilar finns i närheten och att det är tomt. Ibland ska man ju ha för bråttom än vad man har. Och att veta att man inte kan få böter för det, gör ju att många inte bryr sig.