Från webben!

Mer
18 år 1 månad sedan #35404 av Nissegossen
På grund av att jag kör med ett operativsystem som är out of date <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> har det systemateserats att släcka ned mina datorer i stort sett för gått!

Därför är jag bara ibland såsom i dag, ute på nätet och viskar lite grann.

Jag återkommer när någon kan komma på hur man kommer åt bioset på en Compac Presario av cirka 99 års modell. Innan dess kan jag inte installera mina program från Linux.

Tacksam för svar!

Off Webb kan jag köra med flera mycket bra saker <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> :lol:

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
18 år 1 månad sedan #35423 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet Från webben!
Jag är ingen vän av Compaq. De är väldigt speciella vad gäller kompatibilitet.
Mer
18 år 1 månad sedan #35431 av Sofie
Svar från Sofie i ämnet Från webben!
Hej, jag har en Compaq Presario från 1999 som fortfarande fungerar, men jag vet inte hur och jag vet inte varför. den är visst litet skakig, men det är jag med, säger min man som är datafreak.

/Sofie
Mer
18 år 1 månad sedan #35474 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Från webben!
Har du inte någon modellbeteckning? Det borde stå på datorn. Om man vet modellbeteckningen kan man leta efter en bruksanvisning eller manual på nätet.

När man startar datorn som börjar det med BIOS-texten och det brukar stå längst ner hur man kommer in i BIOS:et. På min dator trycker man på Delete tangenten, men jag vet att det finns andra tangenter som kan förekomma.
Mer
18 år 1 månad sedan #35666 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Från webben!
Hej alla vänner på viska.se!

Har nu sparkat igång min gamla dator.

Har dock problem med grafiken på webben, har förstått att jag måste hitta rätt drivrutin för den. Kör för närvarande med WIN 98.

Till Admin! När jag startar datorn står det för det mesta bara Compaq annars är det bara dosprompten som dyker upp, sedan startar Windows direkt.

Tack för försöken att hjälpa mig!

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
18 år 1 månad sedan #35668 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Från webben!
Finns det ingen modelbeteckning på Presarion för om du hittar den kanske du kan hitta en manual till datorn på Internet.