Kvinna 50 söker vänner

Mer
13 år 9 månader sedan #308664 av Zokka
Hej! Jag är 50 år, har diagnosen borderline och vill träffa nya vänner att prata med och kanske träffa IRL och göra saker tillsammans med. Är singel och öppen även för mer. Är rökfri och har hund.
Mer
13 år 9 månader sedan #308948 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Kvinna 50 söker vänner
Jag brukar ta med sådana postningar i nyhetsbrevet, som kommer på fredagar. Nyhetsbrevet har 200 prenumeranter.
Mer
12 år 5 månader sedan #443994 av SeekingSerenity
hej =)
Mer
12 år 4 månader sedan #444946 av tz0ne
Svar från tz0ne i ämnet Kvinna 50 söker vänner
Hej!

Jag söker också någon. Vänner främst.

Men vill du umgås och bor nära kan vi prova.

Jag bor i Skövde. Är en ordentlig typ men innehar schozfreni diagnos, men ser mig inte som andra schizofrena precis då jag funkar ok nu och tänker utbilda mig i 3år och sedan jobba osv.

Har många brister för tillfället men hoppas på att förbättra dessa framöver.

32år, lite rund, blyg, rolig, vänskaplig, nyfiken. Vill ha någon att hitta på något med.

Sitter lite i annat här, är du intresserad hör av dig. Annars lycka till!

/Mikael
Mer
12 år 4 månader sedan #444956 av Nissegossen

Zokka skrev: Hej! Jag är 50 år, har diagnosen borderline och vill träffa nya vänner att prata med och kanske träffa IRL och göra saker tillsammans med. Är singel och öppen även för mer. Är rökfri och har hund.


Hej Zokka, jag är 61, bor i Göteborg och är öppen för nya vänner, alltid! Jag är sedan ca; En månad tillbaka rökfri, har inte tagit ett bloss. Hund har jag haft, mer än välkommet med en fyrbent vän. Mitt ex som jag bodde ihop med i 13 år hade också borderline. Jag har känt henne sedan 1982, vi separerade för 7 år sedan och vi är fortfarande vänner. Jag själv har diagnosen Schizofreni.

Om du bor i närheten av GBG, är det värt att tänka på att inleda en bekantskap. I så fall kontakta mig på antingen PM eller E-post, för närmare kontaktuppgifter. (E-post står här under)

:vissel :dans Det var ju ett tag sedan, men du är välkommen i alla fall! Bättre sent än aldrig! :angel <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum