Kokt fisk med potatis och tomater

  • Exocet
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
18 år 3 månader sedan #31295 av Exocet
Ta en ugnsfast form. Smörj den med lite margarin. Lägg i fiksen och häll på vatten så det täcker. Salta och peppra. Koka i ugnen ca 15 min på
150 C.
Skala och koka potatis.
Servera med skivad tomat.
Nyttigt och relativt gott.
Mer
18 år 3 månader sedan #31303 av Isa-Alise
Bra mat tips...

Jag brukar laga fisk i ugn så här:

Lägg fisken i en ungsform. Droppa över lite olivolja. Salta och peppra. Täck med dill och smaksätt med pressad citron. Skiva tomater och lägg över och runt fisken. Stek i ugnen på 200 grader tills fisken är precis genomstekt, ca 10 - 15 minuter, längre om man använder fryst fiskblock.

Koka ris eller potatis till och severa gärna med mer citron och en sallad...