- Inlägg: 52868
- Du är här:
- Hem
- Forum
- Viska
- Dikter
- I sus och dust?
Kyckling
19 år 5 månader sedan #6319
av Frenia
Är det bara jag och min pojkvän som äter som lastbilschaffisar? :lol:
Sant, det blir starkare när det får dra in sig något dygn. Jag är stolt över att faktiskt kommit på detta recept själv!
Pastasås:
1 eller 2 burkar tonfisk i vatten.
1 pkt krossade tomater
1 pkt cremé frache (stava?)
Salt och peppar.
Stek tonfisken försiktigt i pannan. Bränn den inte!
Häll ner krossade tomaterna och rör ner CF. Hacka gärna
rödlök och ha i eller någon klyfta vitlök. Salta och peppra.
Servera med pasta. Snabbt och enkelt.
Admin1 skrev: När jag åt kycklingen första gången så tyckte jag att den var ovanligt mild för att vara mexicansk stil. Emellertid så räckte en sats till 4 mål. Andra dagen var den ganska stark tyckte jag. Den verkar bli kryddstarkare vid lagring.
Är det bara jag och min pojkvän som äter som lastbilschaffisar? :lol:
Sant, det blir starkare när det får dra in sig något dygn. Jag är stolt över att faktiskt kommit på detta recept själv!
Pastasås:
1 eller 2 burkar tonfisk i vatten.
1 pkt krossade tomater
1 pkt cremé frache (stava?)
Salt och peppar.
Stek tonfisken försiktigt i pannan. Bränn den inte!
Häll ner krossade tomaterna och rör ner CF. Hacka gärna
rödlök och ha i eller någon klyfta vitlök. Salta och peppra.
Servera med pasta. Snabbt och enkelt.
17 år 10 månader sedan #42753
av Isa-Alise
Tonfisk receptet låter också gott... passar som en luch eller lätt middag... måste pröva det!
Kan också tänka mig en kall variant så här års:
Tonfisk
Creme fraiche
Rödlök
Soltorkade tomater
Salt
Peppar
Bröd
Hacka rödlök och de soltorkade tomaterna, blanda med tonfisk och creme fraiche... bred över något gott bröd och njut...
Kan också tänka mig en kall variant så här års:
Tonfisk
Creme fraiche
Rödlök
Soltorkade tomater
Salt
Peppar
Bröd
Hacka rödlök och de soltorkade tomaterna, blanda med tonfisk och creme fraiche... bred över något gott bröd och njut...