Riskanalys

  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
10 år 4 månader sedan #639227 av
Riskanalys skapades av
igår var jag till avdelningen igen och fick svar på riskanalysen jag gjort under hösten..
mild/lättare psykopati &amp; paranoid schizofreni blev diagnoserna <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: --> ..
hade läkarsamtal då också.. pratade med läkaren om jag kunde få någon vidbehovs medicin men det fick jag inte för läkaren tycker inte att jag har någon psykos.. han sa att jag skulle prata med psykologen istället eller ringa till avdelningnen och prata med personalen där istället när jag mådde dåligt..efter som att jag inte är utskriven än och håller på med utslussning så kunde jag göra det sa han..

men vart lite medicin ändringar fick sluta med cipralexen för jag har fått biverkningar av den, så det var skönt.. ska trappa ner och ta 1 varannan dag i fem dagar sedan ska jag sluta helt med den..
så nu har jag medecinerna.

folacin 5mg
zyprexa 20mg
mirtazapin 30 mg
alimemazin 20mg 4st

kände bara för att skriva av mig lite, är uttråkad .?
Mer
10 år 4 månader sedan #639235 av Inwatto
Svar från Inwatto i ämnet Riskanalys
Tänkte just ändra min signatur till &quot;mår så bra att jag är uttråkad&quot;, så det är fler än du, partyjunkie, som har det tråkigt i vintermörkret...

Visst är det bra att få en diagnos. Synd bara att de inte listar vad man är BRA på, samtidigt. Det blir lätt så att man blir deprimerad av att se sina fel och brister. En del reagerar med att strunta i diagnosen. Dit hör nog jag. Fick paranoid schizofreni som diagnos sist. Lite tungt att bära, så jag skakar på huvudet och hoppas psykiatrin kan utvecklas och bli bättre...

Prata inte med hat i munnen!
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
10 år 4 månader sedan #639246 av
Svar från i ämnet Riskanalys
glömde skriva att jag har skaffat mig en ny blogg också :D
den finns här om någon är intresserad.



loading.se/blogg/partyjunkie

nu ska jag lägga mig och sova. god natt :rolleyes:
Mer
10 år 4 månader sedan #639250 av Vän av ordning
Svar från Vän av ordning i ämnet Riskanalys
Du har alltså paranoid schizofreni, men får ingen vidbehovsmedicin? Menar du bensodiazepin, eller? Om det är sömnmedicin du vill ha borde du få det om du vill. Tyvärr är en del läkare snåla med att skriva ut sådant som hjälper, de föredrar att ordinera Atarax och hoppas att de ska slippa ha mer att göra med en.
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
10 år 4 månader sedan #639272 av
Svar från i ämnet Riskanalys
nej inte benso tänkte mer på någon antipsykotisk medicin vid behov eller någon sömn medecin
Mer
10 år 4 månader sedan #639326 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Riskanalys
Mirtazapin och Zyprexa kan nog delvist fungera som sömnmedicin om man tar det till kvällen. Nackdelen med Mirtazapin är att det kan ge viktökning hos vissa.