Helt utskriven från rättspsyk

  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
6 år 4 månader sedan #999150 av
hade möte med förvaltningsrätten idag.. det gick jätte bra jag vart helt urskriven så nu har jag inget mer med rättspsyk att göra. :mrgreen: nu har jag avtjänat mitt straff och får göra vad jag vill igen.. <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> . men jag tror det kommer bli bättre nu när jag fått nya kontakter på karlahuset i stället.:).. skulle jag åka in igen så kommer jag försöka fängelse istället om det inte är längre straff, då kommer jag försöka få rättspsyk igen.

en av dom första sakerna jag vill göra nu när jag är utskriven är att få med mor och far på en stockholms resa..
det finns 3st skivbutiker där som jag vill kolla in <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->

<!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->
Mer
6 år 4 månader sedan #999153 av Geta
Puh- äntligen...
Mer
6 år 4 månader sedan #999178 av memphis
Grattis! :) bra jobbat.
Mer
6 år 4 månader sedan #999192 av Fantasio
Goda och glada nyheter! Hur länge hade du ditt straff?
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
6 år 4 månader sedan #999198 av
Svar från i ämnet Helt utskriven från rättspsyk
jag var 2år och 8 månader på en sluten/låst avdelning. sedan har jag varit i öppen vården några år..5 april 2018 så skulle det ha blivit 7 år så det har tagit en välldans tid.
  • Besökare
  • Besökare
6 år 4 månader sedan #999233 av
Svar från i ämnet Helt utskriven från rättspsyk
Sju år är jävligt lång tid! Jag själv LRV tre år sluten och fyra år i öppen form! Det tog ett par år att hitta tillbaka till sig själv och få tillbaka livet efter dessa sju år! Det enda idag som är kvar från den här tiden är att jag fortfarande bor i ett gruppboende! Det var rättspsyk som övertala och tvinga mej gå med på det för jag skulle få komma till vård i öppen form!

Ett gott råd var smartare än dom gör inte samma misstag det här misstaget som gjorde dom fick fast dej och höll dej frihetsberövad och helt under kontroll! Så dum kan man bara inte vara och jag skiter i om du så sparkar ihjäl någon men ta inga risker att åka dit igen!