hunger

Mer
13 år 10 månader sedan #300093 av joy
hunger skapades av joy
Är det mer än bara jag som känner hunger om kvällarna?
jag har ätit 5 smörgåsar med leverpastej på, fortförande hungrig.Suck!!
Mer
13 år 10 månader sedan #300098 av Erica
Svar från Erica i ämnet hunger
Jag har perioder då jag onormalt ofta känner mig hungrig! Det som mättar bra är protein och fibrer. Leverpastej innehåller ju iofs protein.

Om du vill få bort din hunger på ett sätt utan kalorier så är det att dricka vatten, bubbelvatten gör dej ännu mer mätt. Kalorifattiga grönsaker kan man också äta på kvällen om man är hungrig.

Men jag vet så väl känslan av att bara äta och äta och aldrig bli nöjd/mätt. Ofta tror jag att ovanligt mkt hunger har psykiska orsaker, att man försöker fylla ett hål inom sej. (men kan ju ha med medicin o göra också)

nu kom jag på att du skrev att du trodde att du åt för lite, då blir det så att kroppen förr eller senare "begär" att du ska äta något, för den är så desperat, och det är väldigt svårt att kontrollera, och gärna vill kroppen då ha något onyttigt, och den vill ha mkt.

Kram
  • trance
  • Besökare
  • Besökare
13 år 10 månader sedan #300102 av trance
Svar från trance i ämnet hunger
jag hetsäter på kvällarna för att demonerna vill det, de säger att om jag inte äter kommer nåt dåligt inträffa. igår blev jag tvingad att äta en massa nötter, det tog 24h för mig att inte längre känna mig mätt. jag har med andra ord inte kunnat äta nåt idag.
Mer
13 år 10 månader sedan #300146 av nattbarn
Svar från nattbarn i ämnet hunger
Jag kan rekomendera morötter och gurka, det är lite kalorier och det fyller bra, och det är bra "snacks". Specielt morötter är bra, man kan får kilosförpackningar rätt billigt, bara att skala och äta :)

På psyket äter jag också ibland för mycket bröd, man blir liksom inte riktigt mätt på det? Men en påse "minimorötter" (eftersom man inte får ha skalkniv på psyket och minimorötterna behöver inte skalas) på kvällen däremot gör mig mätt, och jag får inte impulser att spy upp det heller, som jag får med brödet.
Mer
13 år 10 månader sedan #300220 av Geta
Svar från Geta i ämnet hunger
Specialister i nutrition säger att det är bra att gå hungrig ibland.
Jag blir rädd när jag är hungrig längre stund och klarar inte alls
att vara det.
Brukar ni klara av att gå hungriga utan att äta?
Mer
13 år 10 månader sedan #300222 av Melun
Svar från Melun i ämnet hunger
Jag har svårt att gå hungrig. Äter gärna om jag blir hungrig