Uruselt minne

  • Kickan
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
16 år 1 månad sedan #118149 av Kickan
Uruselt minne skapades av Kickan
Jag är bipolär, fast när jag går upp i varv får jag något som jag kallar psykoskänning som kan övergå i regelrätta psykoser. Mestadels är jag deppig.

Mitt minne har blivit så ofattbart dåligt. Jag letar jämt efter bortlagda saker. Jag kan knappt hålla en 4-siffrig kod i minnet från det jag läst den i almanackan tills det jag ska knappa in den. Jag har tusen andra exempel men jag tror ni förstår.

Jag har haft ett hyfsat bra minne, i och för sig är jag nog sådan att jag alltid lagt bort saker, men jag har klarat av jobbet pga minnet varit bra. Nu får jag anteckna allt och är det några månaders uppehåll mellan mellans samma uppgifter får jag nästan börja lära om från början.

Kan det ha med sjukdomen eller medicineringen att göra? Eller är det början på demens (jag är 45+)? I så fall gräver jag ner mig direkt!

Jag tar lamictal, lithium och zeroxat. Lithium har jag ätit sådär 1000 år (17 iallafall,) zeroxat i ca 10 år och lamictal ett drygt halvår. När jag går upp i varv tar jag zyprexa i rätt låga doser, senast var det någon månad i början av våren.
Mer
16 år 1 månad sedan #118150 av mopa
Svar från mopa i ämnet Uruselt minne
Jag har oxå dålit minne...speciellt närminnet. Det kan bli en aning lustit ibland.
Mer
16 år 1 månad sedan #118155 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Uruselt minne
Jag kan ibland tänka att jag skall göra något köket, när jag kommer dit står jag där som ett fån, för jag mins inte vad jag hade där att göra!

dåligt minne på namn, även om jag känt människan i åratal.

Men, att minnet sviker gör att man faktiskt överlever!

Jmf gärna med elchocker.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
16 år 1 månad sedan #118157 av Tikki
Svar från Tikki i ämnet Uruselt minne
Ibland blir det lustigt och ibland olustigt. Kanske tragikomiskt.
Jag har mycket dåligt närminne, men har märkt att det är stressrelaterat.
Mer
16 år 1 månad sedan #118158 av mopa
Svar från mopa i ämnet Uruselt minne
Att glömma vilket teveprogram du tittade på under reklamen. Sen när programmet börjar igen... aha..nu mins jag. <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->
  • vnv
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
16 år 1 månad sedan #118176 av vnv
Svar från vnv i ämnet Uruselt minne
Jag tänkte skriva ett inlägg men glömde vad det va jag skulle skriva...... :rolleyes: <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->