El-grej som ska träna benen?

Mer
10 år 1 månad sedan #654615 av Richard
Min mamma fick en grej av min syster, som jag provade igår. Det är en rund skiva på ca 30 cm, med plats för fötterna på. Jag visste inte hur den fungerade, trodde att den skulle vibrera. Satte igång den o det hände ingenting, drog upp "intensiteten" till en tredjedel av styrkan men kände ingenting. Så petade jag på den o märkte att den gav ifrån sig små elstötar. Började läsa manualen o fattade att den ska ge muskelavslappning genom små el-stötar, inte vibrera.

Tog av mig strumporna, o då fungerade den, var lite behagligt faktiskt! Musklerna drog ihop sig o så. Så skulle min mamma prova den, drog upp den på 100 % intensitet o hon kände att det fungerade (hon är väldigt tålig mot el-stötar). Själv hoppade jag halvt uppåt på maxeffekten, då detta gav el-stötar som kändes långt upp i benen.

Någon som har eller har testat en sån? Blir man friskare i fötterna?
Mer
10 år 1 månad sedan #654616 av Geta
Svar från Geta i ämnet El-grej som ska träna benen?
Har bara fått elstötar i hjärnan. :sjuk
Mer
10 år 1 månad sedan #654617 av Cosmos
Ja de här plattorna är nya baserade på en tidigare modellifjong, När jag hade inflammation i båda hälsensfästena så gav de mig ett trassel med sladdar. I ändarna fanns elektroder som var kopplade till en liten dosa. Som alltså producerade el. Jag fäste eländet på mina onda hälar och kände en pulserande rytm, det var mycket obehagligt. Efter c:a 10 minuter av den halvtimme jag skulle köra behandlingen, så började jag må illa. Så illa att jag var tvungen att spy. Illamåendet gick över efter det att jag kopplat ur det hela.

Men eftersom jag inte satte elektroderna i samband med illamåendet så var jag lydig och satte på mig hela kittet dagen efter också. (Följsamhet heter det). Men samma sak inträffade; efter 10 minuter var jag grön i ansiktet och var tvungen att spy.

Jag gick tillbaka med nystandet dagen efter och sade som det var. De hade aldrig hört talas om något liknande. Jag tror inte de trodde mig.
Mer
10 år 1 månad sedan #654727 av Admin1
Cosmos,

Det du fick var nog en TNS-apparat, som kallas för Transkutan Nerv Stimulering. Den brukar användas för smärtlindring.

www.1177.se/Stockholm/Fakta-och- ... s/?ar=True