Så ont i mitt knä...

Mer
7 år 7 månader sedan #868655 av Richard
Vaknade med en fruktansvärd smärta i mitt knä. Behövde en krycka när jag gick till macken o skulle köpa frukost. Inte så farligt när jag sitter här vid datorn, o har tagit 2 Panodil o 1 Ipren. Men en gång låg jag inne i ca 4-5 dygn för samma sak, det gjorde nog ännu ondare då. Så fick jag antibiotika intravenöst var 8:e timme, men först efter 4 dagar fick jag ta en röntgen, o det var ingen infektion, alltså all antibiotika i onödan! Jag har gikt och osteokondrit (d.v.s. att små ben eller broskbitar ligger o skaver i knäleden).

Det är alltid återkommande hos mig, mina knän är väldigt känsliga, så jag kan aldrig vara med på de flesta sportaktiviteter vi har på Spiran. Bowlingen går bra i.a.f. Det går att operera, men det är inte aktuellt nu.
Mer
7 år 7 månader sedan #868663 av Evillynn
Svar från Evillynn i ämnet Så ont i mitt knä...
Det roliga i det hela är att jag tänkte att det kanske kunde vara gikt, innan jag kom till just den biten. Killens bror har gikt som främst sätter sig i knäna. Han säger att det hjälper att äta mindre animaliskt, framförallt fläskkött.
Mer
7 år 7 månader sedan #868674 av Richard
Svar från Richard i ämnet Så ont i mitt knä...
Ja, gikten tror jag beror på att jag dricker för mycket öl.

Nu börjar i.a.f. Panodilen o Iprenen verka, så det känns ganska ok nu.
Mer
7 år 7 månader sedan #868680 av Evillynn
Svar från Evillynn i ämnet Så ont i mitt knä...
Skönt! Hoppas det fortsätter gå åt det hållet.
Krya på dig!
Mer
7 år 7 månader sedan #868714 av Richard
Svar från Richard i ämnet Så ont i mitt knä...
Tack så mycket! :)
Mer
7 år 7 månader sedan #868752 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Så ont i mitt knä...
Trådskaparen må läsa själv har ingen lust med högläsning. Den första länken går till expressen, den andra till söksidan på Google och den sista en sida jag fann när jag fick artros i mina höfter. Där stod boten mot artros om du nu har det. Den dieten varje dag gjorde mig även fri från det diskbråck jag hade då med vidhängande ischias jag hade i mitt vänstra ben. [url:3ml62prq]http://www.expressen.se/halsoliv/trana-dig-frisk-och-slipp-vark-i-knana/[/url:3ml62prq]
[url:3ml62prq]http://www.google.se/?gfe_rd=cr&ei=3U7jV7LXHe3k8Aec9JDoAw#q=ont+i+kn%C3%A4na+efter+tr%C3%A4ning+expressen[/url:3ml62prq]
[url:3ml62prq]http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4d713c24b9cb46222d052ca7-lindring-av-artros[/url:3ml62prq]

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum