Tack Viska!

Mer
14 år 9 månader sedan #233529 av SNAILZ
Tack Viska! skapades av SNAILZ
Ganska onödigt inlägg kanske ni tycker, men jag vill bara tacka er alla här på Viska. Den dagen jag hittade denna sidan fick jag en helt ny syn på livet. Ni har visat att man kan leva och fungera någorlunda trots psykiska problem och jag har bollat frågor och tankar med er.
Ett stort tack till alla här!
Ni är underbara :)
Och jag vill att ALLA som läser detta ska ta åt sig.
Mer
14 år 9 månader sedan #233535 av Zoidar
Svar från Zoidar i ämnet Tack Viska!
Tack SNAILZ, alla gör sin lilla bit till kakan <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Anchored in Christ ✟

  • Khai
  • Besökare
  • Besökare
14 år 9 månader sedan #233538 av Khai
Svar från Khai i ämnet Tack Viska!
Vill du också berätta om HUR du hittade hit?
Mer
14 år 9 månader sedan #233539 av SNAILZ
Svar från SNAILZ i ämnet Tack Viska!
Jag minns inte riktigt hur det gick till, men om jag ska gissa så var det nog så att jag fick höra av en läkare att jag hade psykotiska symtom. Då sökte jag lite på det och kom väl in på något som handlade om schizofreni , sen antar jag att jag sökte vidare på det och kom till denna sidan.
Läste på forumet ett par dagar innan jag blev medlem :)
Mer
14 år 9 månader sedan #233545 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Tack Viska!
Försök hitta till RSMH, om du talar om vilken ort du bor på, så skall jag försöka att hjälpa dig hitta närmaste lokala RSMH!

Jag kan ju säga dig att Riks Förbundet För Social Och Mental hälsa, är många viska vänner medlemmar i, dock inte jag själv, men RSMH är till för [u:v3vqpbvp]alla[/u:v3vqpbvp] med psykiska problem. Eftersom du är ung, gå med i RUS, som är ungdoms föreningen, där Hittar du alla slags diagnoser och behöver inte umgås med stenåldern! :lol:

www.rsmh.se/

www.rus-riks.se/har_finns_vi.asp

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
14 år 9 månader sedan #233679 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Tack Viska!
Tack själv! Det är alltid kul med nya medlemmar för symptomen varierar så mycket mellan olika individer. Det ger alltid nya erfarenheter och kunskaper, vilket berikar.