Ger snart upp...

Mer
17 år 6 månader sedan #53244 av maya
Ger snart upp... skapades av maya
... Har varit utskriven två veckor snart. Borde må bra, medicinerna borde fungera, jag borde vara glad, jag borde ha aptit, jag borde vara förmögen att se fram emot saker, jag borde inte vara till besvär.

Jag drabbas ofta av de märkliga upplevelserna att någon är i mitt huvud och en massa andra saker i samma stil. Blir rädd och vet inte vad det är eller varför. Är så less - om de nu borde försvinna med mediciner, varför är de då där? Orkar inte kämpa längre. Vill bara försvinna på något sätt. Springa tills jag stupar eller nåt. Är varken trött eller pigg, är bara en massa som är fylld av en malande oro som gör att jag varken kan äta eller sova. Insomningspiller hjälper dock, men sådana ska man ju inte äta jämt har jag fått höra. Det som just nu räddar livet på mig är nozinan. Då kan man i alla fall få vila en stund. Fast varför vila? När man vaknar är det ju ytterligare en massa timmar att stå ut, klara av och hålla ihop mig själv.

Jag vill inte mer!

maya
Mer
17 år 6 månader sedan #53248 av Q.L
Svar från Q.L i ämnet Ger snart upp...
Jag vet att det måste kännas svårt att orka med varje vaken sekund... Jag har oxå kännt som varje sekund är total smärta.... Men.... Med lite tid så började allt att släppa... Kanske gör det det för dig oxå.

"Det är alltid som mörkast innan solen går upp"
Mer
17 år 6 månader sedan #53250 av Fredrik
Svar från Fredrik i ämnet Ger snart upp...
Jag lider med dig Maya! Försök håll ut, det brukar alltid bli bättre. Hoppas du har rätt medicin, med rätt styrka, så skall du se att du snart kommer må bättre.

många varma kramar Fredrik.
Mer
17 år 6 månader sedan #53259 av Khai Chau
Svar från Khai Chau i ämnet Ger snart upp...
Gå till en RSMH-lokal...är mitt spontana råd till Dig! <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->

Det tror jag mycket på! <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
Mer
17 år 6 månader sedan #53261 av Fia
Svar från Fia i ämnet Ger snart upp...
Det är piss det är det men någonstans finns ett ljus, en öppning,
tror och hoppas jag iaf.


ska jag säga som tycker allt är skit......... <!-- s:x --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_mad.gif" alt=":x" title="Mad" /><!-- s:x --> :cry:
Mer
17 år 6 månader sedan #53635 av maya
Svar från maya i ämnet Ger snart upp...
Khai Chau,

Har aldrig besökt en sådan, vad är det egentligen?