såg demoner i rättsyk

Mer
11 år 4 månader sedan #537405 av killet
En dag såg jag demoner i rättsyk som flög efter mig. Det ledde till att jag sprang till balkongen som ligger på bottenvåningen och den var då stängd allt skedde medan en personal satt på soffan och frågade mig om jag ser demoner när jag skrek på hjälp och sa att jag ser demoner.

När balkongdörren var stängd så sprang jag till den andra balkongdörren som tillhör samma blkong och den var då öppen. Sedan hoppade jag ut i bara strumpor på den blöta gräsmattan och sedan genom trottoaren och upp för en liten trappa på huset mittemot rättsykets hus. Där försökte jag både knacka, banka och öppna dörren i deras handtag på grannens hus. Det är ett äldre par som bor där. Men de vägrade att öppna.

Sedan sprang jag till ett annat hus och där öppnade jag dörren och i bostaden stog 2 skrämda barn och en pappa som försökte hindra mig från att gå in till lägenheten. Till slut kom en personal och tog tag i mig och tvingade mig att gå tillbaka till rättssyk. Där så halkade jag på marmortrappan eftersom strumporna var blöta efter att ha sprungit ut i bara strumpor. Sedan försökte jag gå ut men hindrades och annan personal kom som egentligen var lediga på natten. Sedan kom polisen efter att personalen försökt ringa runt överallt efter hjälp.

Sedan kördes jag till falköpings psyk och var där i 4 dagar om jag minns rätt. Jag fick högre dos mediciner
Mer
11 år 4 månader sedan #537473 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet såg demoner i rättsyk
Det var ju en skrämmande upplevelse för dig och kanske också för familjen som du hälsade på. Hur kändes det att vara inlagd på en vanlig avdelning? Vilka mediciner fick du då? 4 dagars inläggning är en ganska kort tid, så du måste snabbt ha blivit bättre.
Mer
11 år 4 månader sedan #537601 av killet
Svar från killet i ämnet såg demoner i rättsyk
de satte in invega och höde på xeplion depå. DEt var bara 4 dagar eftersom rättsykets utslussningsboende ville ha tillbaka mig och jag blev glad och inte dålig efter 2 dagar bara.
Mer
11 år 4 månader sedan #537675 av zoegas
Svar från zoegas i ämnet såg demoner i rättsyk
Det är synd om dig killet. LRV var den första trygghet du kännt. Nu när den är slut så har du schizomonstret hela tiden när du försöker stå på egna ben. Livet kan vara ett helvete.

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mer
11 år 4 månader sedan #537897 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet såg demoner i rättsyk
Fyra dagar var ju en kort inläggning. Försvann demonerna direkt där eller har du haft problem med demoner vid senare tillfällen också? Vad sade de om att du rymde därifrån i strumplästerna?
Mer
11 år 4 månader sedan #538094 av killet
Svar från killet i ämnet såg demoner i rättsyk
De sa att det inte var bra att jag sprang ut i bara strumpor när det varit blött ute.

Jag såg inga demoner efteråt när jag såg de först.