Trilafon och allergi-biverkningar

Mer
13 år 11 månader sedan #302289 av Willy wonka
Hej; jag har fått oförklarliga attacker av katt och kvalsterallergi samt röda såriga eksem på händerna sedan jag började med Trilafon. Jag inbillar mig att det är det läkemedlet som ger eksemen för sådana här eksem har jag inte haft förut. Allergierna jag beskriver kommer och går och är inte varaktiga , så det beror på vilken säng jag är van att sova i samt att jag är bara allergisk för vissa katter i vissa situationer. Då får jag astmaattacker så att det blir svårt att andas. Detta var väl lite kortfattat om en viss del av mina biverkningar.

Har läst på bipacksedeln att sådant kan förekomma mycket sällsynt. Min läkare vill inte tro att det kommer från medicinen.
Är det någon annan som har råkat ut för oförklarliga svängande allergier som kommer och går som de vill? <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: --> .?
Mer
13 år 11 månader sedan #302366 av Admin1
Jag kan inte tänka mig att Trilafon kan ge kvalster eller kattallergi, däremot kan man bli allergisk mot Trilafon. Handeksemen kan bero på annat än Trilafon och att du är allergisk mot något som du utsätter händerna för. Jag har använt Trilafon i 7 år ungefär utan att ha problem med allergier.
Mer
13 år 11 månader sedan #302386 av Nissegossen
Har du inga andra mediciner förutom Trilafon? Av vissa mediciner kan man få allergier om man överdoserar dem, bla även akineton, som jag själv har märkt. i normala doser ger dock akineton inte allergi för mig!

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum