Nu, äntligen, kan jag slå ner mina rötter!!!

Mer
14 år 1 vecka sedan #291820 av Hummlann
:D Jag är så himla lycklig, glad och njuter verkligen av livet och det känns sååå himla underbart!! :D

Vad är det då som har hänt? ja, det är dock inte bara en enda sak som har hänt utan det är en rad olika händelser som har skett som har bidragit till att jag nu idag får må så här bra och känna lycka och harmoni i livet... :)

I höstas var jag oerhört olycklig, ångestfylld, nedstämd och suicidbenägen. livet hade verkligen ingen ljusning och inget att erbjuda för mig. Jag bodde vid denna tiden nere i Kristianstad i Skåne (kommer från Sölvesborg i Blekinge från början) och jag var i ett dåligt äktenskap sedan några år tillbaka. Jag hade då i oktober fyllt 25 år. Sedan en dag får jag den där extra energin och kraften som jag verkligen behövde, jag vågade säga till min dåvarande man att jag inte ville vara gift med honom något mer och jag stod på mig för en gångs skull, jag fick höra en massa elaka ord om hur jag var och så vidare men jag valde att bara stå och ta emot och sedan låta det rinna av mig. Men min ex-man var då inte alls pigg på att skilja sig, han ville inte skriva under några papper och så vidare och mådde väldigt dåligt av detta.

Jag åkte sedan upp till Sandviken som ligger 2 mil väst om Gävle och hälsade på en kille jag fått kontakt med och kärleken var ett faktum! Jag var här uppe först i 2 veckor och det var så underbara veckor, jag kände hur livslusten smygande kom till mig och jag kände mig älskad, uppskattad och sedd, något nytt för mig! :) Sedan åkte jag ner till kristianstad, fick igenom min skilsmässa, packade ihop mina saker och sedan åkte jag upp igen till mitt nya och riktiga HEM här uppe i Sandviken och har bott här uppe sedan dess (november).

Detta har medfört att jag inte har någon kontakt med min familj längre, dom vill inte veta av mig och på något sätt känner dom sig "lurade" och "kränkta" för att deras vuxna dotter valde att flytta upp hit, något jag tycker är ledsamt men jag har nu insett det sköna med att slippa dom. Det kanske låter elakt men dom har ställt till det ordentligt för mig, slagit mig, varit elaka, med mera... Så nu känner jag bara en ren lättnad att inte veta av dom, jag har ju min svärfamilj här uppe och dom är såå himla underbara att jag inte känner av att jag måste ha min sk familj.

Som sagt, min sambo Robert är helt underbar och jag älskar honom så oerhört mycket och det är en kärlek som bara växer, och det bästa är att han älskar mig tillbaka! ;) Mina svärföräldrar är stormförtjusta i mig och jag i dom! :D

Jag märker sådana oerhörda skillnader i min hälsa! (jag har borderline) Jag gick innan på jättehöga doser Zeldox men har idag helt och hållet slutat med den medicinen, slutade över en natt. Så det enda jag går på nu är 1-2 tabletter Lergigan på kvällen och det går hur bra som helst!

Sedan det bästa av allt! :D :D Jag och min älskling ska bli föräldrar i september!!! 8:e september är det planerat till.. Känns verkligen jättemagiskt. vi plussade på nyårsafton (hihi) och det är verkligen en dubbel lycka för jag trodde inte att jag skulle kunna bli gravid på grund av pco-s men jag lyckades, kanske var det att jag hade gått ner 30 kg nyligen! :)


Så jag känner det att NU kan jag börja njuta, leva och sprida min glädje!
Mer
14 år 1 vecka sedan #291827 av Melun
Va kul för dig Hummlann....
Jag chattade ju med dig där ett tag och har kvar dig på messengern.
Jag gav dig också råd med din övervikt (hoppas det har gått bra med det)
Vad roligt att du blev av med en man som inte var snäll med dig och fann en som du kan leva med.

Lycka till....

Mats
Mer
14 år 1 vecka sedan #291828 av Geta
Hej!
Vad roligt att höra från dig igen...
Det måste vara stor skillnad att bo i Sandviken mot att bo i
Kristianstad- särskilt så här på våren.
Mer
14 år 1 vecka sedan #291832 av Hummlann
Tack Melun, jo jag minns dig mycket väl och saknade dig på msn! Nu kan jag väl inte direkt påstå att jag är någon duktig msn-besökare, men jag uppskattar konversationerna med dig! :)
Jo det gick som sagt bra med vikten, jag tog hjälp av medicin och ändrad kost och tappade över 30kg på 4 månader! :D


Jo Geta, det är lite skillnad att bo här uppe jämfört med nere i Skåne! :) hihi, jag menar denna vintern fick jag ju verkligen uppleva snö (och det med råge) haha! jag som hade önskat mig lite snö fick ju mer än vad jag trodde. hehe.. Men nu är det ju varmt och skönt här uppe och det är vitsippor här uppe också så det är mysigt. Men det enda jag kan sakna från Blekinge är bokskogarna.. :)
Mer
14 år 1 vecka sedan #291850 av Nissegossen
:lol: Hummlann Jag skall sända en stilla tanke till dig den 30 Augusti, är själv ett Augusti barn! <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
  • Jocke
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
14 år 1 vecka sedan #291876 av Jocke
Fantastiskt kul att det går bra för dig Hummlann! Så fantastiskt att du över en natt kunde sluta med zeldox, många avråder mig att sluta med den, men det antidepressiva preparatet är psykosframkallande utan zeldox. Jag önskar jag själv kunde få lite av din styrka att skapa ett helt annat liv som skulle kunna innebära resor. Är just nu sugen på Kina, men det är inge kul att åka själv.

Jättegrattis till graviditeten, Tonic mådde ganska bra under sin graviditet. Så det finns några småbarnsföräldrar här på siten redan.
Karlar som är energislukare, är nästan det värsta som finns. Ja, då kan jag konstatera att det finns hopp om livet för många!

Vars är världen på väg?