Jag har med hjälp av ett program, som heter Gantry och en mall, som heter Hydrogen skapat ett nytt utseende för sajten.

Mycket svårt faktiskt och det värsta programmet jag jobbat med någonsin och andra tycker samma sak.

Efter ett par veckor är det klart nu. 

Det har också ett mobilutseende med en ny meny.

Anledningen var att en studentuppsats på universitetet kallade sajtens utseende för amatörmässigt och Viska-gubben kallades maskot.

Ni kan byta tillbaks till det gamla om ni vill det heter Beez3 i Ändra utssende. Det gamla mobilutseendet heter Protostar. Att menyerna nu är till höger är för att det skall passa mobiler.

Kommentar  
Ok nu kan vi se resultatet av ändringen.
För första gången de senaste åren rankar viska etta på den strikta sökningen "Kunskap minskar psykossymtom och psykoser" och igår på plats 30 på sökningen: Kunskap minskar psykossymtom och psykoser. Den orange pilen längst till höger i bild. https://images.staticjw.com/sch/7364/schizofreniviska.jpg Bilden i bättre upplösning.

Bra va?

Quoting Admin1:

Det är ändrat


Ok, mycket bra
Idag rankar inte viska på topp 100 på frasen Kunskap minskar psykossymtom och psykoser eller på den strikta sökningen "Kunskap minskar psykossymtom och psykoser" få se hur det är om några dagar.
Det är ändrat

Quoting Admin1:

Texten finns i bildfilen.


Aaah Ok, hittade den till slut. https://www.viska.se/images/Nyheter/viskalogga8.png det är inte helt lätt att läsa texten på den bilden.

Kan du tänka dig att ändra alt-text på den bilden till: Kunskap minskar psykossymtom och psykoser? Jag anser att den nuvarande texten är störande och missvisande. Åtminstonde radera den nuvarande alt-texten? Syns ju tydligt när man musar över bilden som alt-txt gör.
Texten finns i bildfilen.
Jag är lite nyfiken på texten överst på sidan "Kunskap minskar psykossymtom och psykoser"! Hittar den inte i källkoden eller på någon bild. Viska rankar heller inte på texten. Vart finner man textens ursprung?
Nej, Viskagubben får inte tas bort. Det är vår maskot.
Tänker att det är lite tokigt att Viska gubben håller ett gevär i handen
jättesnyggt jag skulle gärna ha vänstermarginalen längre åt höger. det blir lite tomt i mitten av sidan.
Nu går det inte att klaga på att utseendet på Viska är amatörmässigt längre.