LPT...

  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 månad sedan #35295 av
LPT... skapades av
Då är det väll mer som avgiftning. Det råder ju knappast något tvivel om att psykadelsika droger har en negativ effekt på schizofrena/psykotiska. Inser man inte själv att drogen man brukar kan vara skadlig så är väll LPT inte helt fel.
  • osso
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 månad sedan #35297 av osso
Svar från osso i ämnet LPT...
Synd isåfall. Du hade ju själv tänkt att du skulle försöka låta bli att röka på.

Hoppas du slipper LPT. Har ni nåt mer möte? Går det att avstyra på nåt sätt? Har de sagt nåt du kan göra själv för att slippa LPT? När får du veta hur det blir? Slut på tusen frågor. Svara bara om du vill.

Maj
Mer
18 år 1 månad sedan #35302 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet LPT...
Hoppas att du slipper LPT för det är ju inte så kul. Om du lovar att sluta röka på igen, så kanske du slipper, men du måste troligen fortsätta med drogtesterna gissar jag.
  • osso
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 månad sedan #35305 av osso
Svar från osso i ämnet LPT...
Ja kan du inte som admin säger föreslå det själv att du inte ska röka på och föreslå några saker själv du kan göra för att de inte ska sätta LPT.

Det är ju under hot om LPT, men ta det i egna händer och kämpa för din frihet. Föreslå att du kan komma till de x antal gånger. Eller att du ska gå på nån sysselsättning eller nåt. (Bara fika tex för att de ska få se ansiktet på dig.) Visst är det kränkande men ta det i dina händer och visa att det är du som bestämmer och att du vill frammåt i livet och att du vill bestämma över ditt liv.

Kan kännas som du inte bestämmer för att du itne får föka på, men det hade du ju tänkt ändå att du inte skulle göra. Säg det till de. Och visa att du vill försöka låta bli och säg några saker du är villig att göra för att de ska lita på dig.

Du kan fråga de vad de vill att du ska göra om de har några förslag.

Det är du som bestämmer över ditt liv.

Du kommer att bli stark och växa om du tar det ansvaret och visar att du vill och vill bestämma över ditt liv och tar ansvar själv.

Heja Niklas! (Vill inte sätta mig på dig. Vet hur det känns och förstår om det är kaos och du är hyperledsen. Hoppas det är nåt förslag du kan ta och orkar genomföra.)

Har du nån stödperson? Du kan väl be om nån på psyk som stöttar dig att hålla "kursen" i det du bestämt? Säg att det tungt men att du vill bestämma över ditt eget liv och vill ha nån att bolla med.

Maj
Mer
18 år 1 månad sedan #35307 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet LPT...
Om de tänker ta dig på LPT pg a vad ett urinprov visar tycker jag det är orättvist. Jag själv skulle aldrig ta droger, men ok om du vill så... Vill man inte sluta själv så går det inte, oavsett hur många gånger man blir tvångsvårdad. Om du mår bra av cannabis och för övrigt sköter din hälsa borde de ge dig en chans. Knepigt det där med vård. Man får den aldrig när man vill ha den, men när man inte vill så... <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
18 år 1 månad sedan #35377 av
Svar från i ämnet LPT...
Jag vet inte, men du har ju chansen at testa ganska mycket nu...

Så länge du kan kommunicera och tar medicinen så...
Vad är deras argument?

Jag tror jag skulle röka på om jag var i ditt läge för att testa.
Men du får ju samtidgt då samarbeta ganska snällt i övrigt, så du inte ger dem ens ett litet argument.