En väldigt märklig dröm som jag hade

Mer
12 år 10 månader sedan #409412 av Poppy
Såhär drömde jag:
Först handlade drömmen om att jag gått med i Sverigedemokraterna. Jag gick på en fest som partiet ordnade i en festlokal. På festen somnade jag i en soffa.
På soffan började jag drömma (alltså, en dröm i drömmen!) att jag var en exorcist som skulle bekämpa två människoätande demoner, kallade Antipåven och Antinunnan. Såhär såg dom ut:

Förutom att äta människor och vara allmänt ondskefulla så heilade dom då och då ut med armarna i en Hitler-hälsning.
Sen vaknade jag på soffan på Sverigedemokraternas fest - jag var alltså tillbaks i den första drömmen. Jag funderade på vad min dröm om Antipåven och Antinunnan kunde betyda. Jag kom fram till att drömmens budskap var att det är fel att vara nazist, och därför fel att vara Sverigedemokrat (eftersom partiet ursprungligen kommer ur en nazistorganisation). Så jag bestämde mej för att gå ur Sverigedemokraterna.

Men visst var det lustigt att jag hade en dröm i drömmen sådär! Precis som i filmen Inception. Det har aldrig hänt mej förut (även om jag ibland drömt att jag vaknat utan att vakna på riktigt, har jag aldrig haft en sån där dröm i drömmen).
Mer
12 år 10 månader sedan #409421 av Jesus/magnus
jag ska försöka tolka din dröm.

skriver om den i tråden "kristna råd" :hjärta

det var en viktig dröm, det känner ja....

John 8:31-32.
Mer
12 år 10 månader sedan #409425 av Poppy
Intressant, IJ, ska kolla vad du skriver sen.
Mer
12 år 10 månader sedan #409452 av IRL
Intressant att du drömmer om att du drömmer. Har gjort det själv ett par gånger. Kanske finns någon symbolik i det? :rolleyes: <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
Mer
12 år 10 månader sedan #409547 av Admin1
Väldigt intressant dröm, Poppy! Jag har aldrig drömt i drömmen så att säga. Jag drömmer nästan enbart, när jag somnar om och sover en kortare tid.
Mer
12 år 10 månader sedan #409556 av Geta
Roligt att du kan illustrera din dröm så detaljrikt! :D