Hallisar av Stilnoct?

Mer
17 år 2 veckor sedan #73504 av Frenia
Nu är jag tillbaka en snabbis igen. Har allt varit här och tjuvläst om er men inte haft orken att kraffsa ihop något själv <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Det kan väl inte bara vara jag som ser konstiga saker efter intag av Stilnoct? Jag sover jäkla bra på dom, men innan jag somnar händer det en massa konstiga saker. Rena rama Alice i Underlandet om jag får säga det så! Igår kväll skulle jag bara dricka ett glas vatten (kanske 15 min efter intaget) med is i. Helt plötsligt blev iskuberna skinande blåa, fick sött "trollhår" och varje gång jag försökte dricka sjöng dom "Haaaalleluja" :lol: Jag visste mycket väl att det var medicinen så jag skrattade gott.

Har även ett regnskogsland i sovrummet. Där har grodorna haft längdhopptävling över ån. Sen har tavlan pratat med mig och jag har varit tvungen att kasta något på den för att se om den varit "platt".. Vad nu det innebär :lol:
Mer
17 år 2 veckor sedan #73505 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Hallisar av Stilnoct?
:be Var vän med halleluja kören! :lol:

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
17 år 2 veckor sedan #73506 av One
Svar från One i ämnet Hallisar av Stilnoct?
Ha, ha, ha... Ja, du. Verkar vara rena trippen.
Stilnoct tycker jag är en ren skitmedicin så jag har den inte nuförtiden. Men Imovane hade jag lite konstiga upplevelser med, jag gick utanför kroppen, var ett tomt skal som bara rasslade omkring (somnade gjorde jag däremot inte). Var tvungen att gå ut på balkkongen (obs! sommar,) för att känna kylan mot kroppen för att bli "hel" igen. Inte helt kul.

Däremot Flunitrazepam (eller Rohypnol som de också heter) var en njutning. Var ute och flög hela natten. Upplevde rent fysiskt hur jag for upp och ner utefter husväggar, kyrktorn, floder och berg. Flöt också omkring inne i mitt eget hus där jag tyckte att någon märklig individ var på väg in. Men det gjorde mig ingenting, lustigt nog. Kände mig fullständigt osårbar.

Idag har jag ingen sömnmedicin alls. Sover väldigt ryckigt, vaknar tidigt, men lider inte speciellt mycket av det. Trött på kvällarna bara. Jag har ju Seroxat (antidepp) som hjälper mig mot det mesta. Samt Trilafon som man garanterat blir trött av.
Mer
17 år 2 veckor sedan #73508 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Hallisar av Stilnoct?
Suck! En repris på reprisen! Läs min skon, så ser ni hur det kan gå med Rohynol!

<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.viska.se/phpBB3/viewtopic.php?f=2&am...ic.php?f=2&t=834 [/url]<!-- l -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
17 år 2 veckor sedan #73536 av Frenia
Svar från Frenia i ämnet Hallisar av Stilnoct?
Nissegossen,

Det där är min favorittråd någonsin! :lol:
Mer
17 år 2 veckor sedan #73542 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Hallisar av Stilnoct?
:lol: :lol: :lol: <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum